Címlap Minőségpolitika

3. COMPLIANCE SUMMIT 2018

II. COMPLIANCE SUMMIT 2017. január 26.

COMPLIANCE SUMMIT (2015)

Az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért Minőségpolitikája

Az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért legfőbb célja, hogy oktatási, tudományos, kutató és ismeretterjesztő tevékenysége által hozzájáruljon Magyarországon a pénzügyi kultúra terjesztéséhez és javulásához. Az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért törekszik arra, hogy munkáját minden esetben a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végezze. Célunk, hogy tevékenységünk során a szolgáltatásaink színvonala a legteljesebb mértékben hozzájáruljon a hazai pénzügyi kultúra fejlődéséhez. Az Alapítvány mélyen elkötelezett a pénzügyi ismeretek terjesztése, a magas szakmai követelmények teljesítése, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

Az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért szakmai, tudományos és támogatási tevékenységének középpontjában a szakmaiság, s azzal együtt a minőség iránti elköteleződés áll. Az Alapítvány hiteles, megbízható és etikus partnere kíván lenni minden megbízójának, ösztöndíjasának, támogatott személynek. Célunk, hogy partnereink, megrendelőink igényeire minél rugalmasabban tudjunk reagálni, valamint tevékenységünkkel az érintett személyek, elégedettségét növeljük. Törekszünk arra, hogy elnyerjük és megtartsuk partnereink és megrendelőink, bizalmát és megelégedettségét.

Az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért munkáját mindig a lehető legnagyobb körültekintéssel végzi legfőbb céljainak megvalósulását szem előtt tartva. Feladatunk, hogy tudományos, kutatási tevékenységünkkel hozzájáruljunk a pénzügyi kultúra mindenkori fejlődéséhez olyan szakmai eredmények, fejlesztések létrehozásával, amely elősegíti a hazai pénzügyi közvetítő szektor működését.

Elköteleződésünk abban is megnyilvánul, hogy az Alapítvány a működése során létrehozott eredményét nem osztja fel, hanem visszaforgatja a közhasznú tevékenységeinek fedezetére. A munkánk során előforduló esetleges hibákat a lehető leghamarabb kijavítjuk, a kiváltó okokat megszüntetjük. Legfőbb céljaink elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük és bővítjük tudományos kutatómunkáinkkal kapcsolatos tevékenységeinket, szolgáltatásainkat.

Az Alapítvány rendszeresen vizsgálja és értékeli tevékenységeinek, munkafolyamatainak megfelelőségét, hogy lehetővé tegye a folyamatos fejlesztést, a megrendelői igényeket kielégítő szolgáltatásokat a jogszabályi és szakmai elvárások alapján. A minőségpolitikánkat időről időre felülvizsgáljuk és szükség esetén továbbfejlesztjük.

Az Alapítvány a Pénzügyi Kultúra Fejlesztéséért céljai elérését szakmailag elismert kuratóriumi tagjaival, valamint képzett szakemberekkel látja el. A minőség iránti elkötelezettség minden tisztségviselőnk és közreműködőnk érdeke és feladata. Minőségpolitikánkat minden külső és belső szakértővel, közreműködővel megismertetjük.

Budapest, 2008. december 15.